Неділя 28 квіт. 2024
Найкращі управлінські практики Лісової Служби США щодо якості води – Україні

16 травня 2023 року експерти Всеукраїнської екологічної ліги взяли учать у 5 вебінарі «Проєктування і будівництво доріг з низькою інтенсивністю руху» курсу «Найкращі управлінські практики Лісової Служби США щодо якості води – Україні».

16.05.2023 вебінар Лісова Служба США щодо якості води 3
Експертка Еріка Борум з Лісової Служби США поділилась міжнародним досвідом щодо особливостей будівництва, експлуатації доріг такого типу. Важливість доріг з низькою інтенсивністю руху полягає в забезпеченні безпечного та стійкого транспортного зв’язку, збереженні природи і покращенні якості води в околицях лісових територій. Правильне проєктування та будівництво таких доріг дозволяє мінімізувати негативний вплив на довкілля, зберегти біорізноманіття та забезпечити стійке функціонування лісових екосистем.

16.05.2023 вебінар Лісова Служба США щодо якості води 2


Під час заняття учасники ознайомились із ключовими принципами проєктування і будівництва доріг з низькою інтенсивністю руху, з кращими практиками, які використовує Лісова Служба США.
Всеукраїнська екологічна ліга дякує Лісовій службі США за можливість спілкуватися з фахівцями, які мають значний практичний досвід.

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи