Вівторок 19 бер. 2024
Діяльність Херсонської ОО ВЕЛ 2009 рік

Члени Херсонської обласної організації ВЕЛ потужно займаються проблемами раціонального водокористування, водозберігаючими технологіями. Співпрацюють з органами державної влади, іншими організаціями. Інститутом гідромеліорації в м. Києві, Держводгоспом, облводгоспом, агропромом, управлінням охорони навколишнього природного середовища в м. Херсоні.

Члени Херсонської ОО ВЕЛ взяли участь у створенні Громадської ради при облводгоспі та Оргуського центру при Державному управління охорони навколишнього природного середовища в Херсонській області.

В цьому році члени Херсонської ОО ВЕЛ брали активну участь у таких акціях: «Збережемо острів Джарилгач»; «За територію без ядохімікатів».

Херсонська обласна організація ВЕЛ провела обласний семінар «Екологічні проблеми Джагарлицької затоки»

Правління Херсонської ОО ВЕЛ розгорнуло системну роботу з юнацькою бібліотекою в питаннях екологічного виховання дітей та юнацтва. Організовано постійно інформаційно-пропагандистську виставку з питань екології.

Протягом року в обласній пресі членами Херсонської ОО ВЕЛ надруковано 5 матеріалів, на обласному телебаченні зроблено 4 виступи і прийнято участь у 3-х круглих столах. Протягом року члени Херсонської ОО ВЕЛ здійснювали виступи по обласному радіо з питань поводження з ГМО.