Вівторок 19 бер. 2024
Звіт про роботу ВЕЛ у 2006 році

Організаційна робота.

У грудні цього року виповнилось Всеукраїнській екологічній лізі дев’ять років. Сила впливу нашої громадської організації залежить від повноти охоплення нею основних суспільних груп, а також її реальної, а не формальної присутності у всіх регіонах і більшій кількості місцевостей України. Розбудова організації, зміцнення її чисельно та змістовно залишається актуальним питанням у повсякденній роботі осередків Ліги.

Процес розбудови продовжується. За останні два роки спостерігається тенденція до збільшення кількісного складу існуючих вже регіональних осередків. Особливо це стосується тих обласних організацій, де створено потужний міський осередок в обласних центрах та активно працює голова обласної організації або голова Наукової Ради, чи вони разом. Наприклад, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська ОО ВЕЛ.

Створення нових РО, МО відбувається повільними темпами.

Станом на 15 грудня 2006 року маємо 221 міських, районних та селищних осередків. Чисельність організації складає 11842 осіб...

Повний текст дивіться у файлах нижче.

Переглянути файли у *.PDF

1) План;

2) Звіт.