Вівторок 30 квіт. 2024
День інформації «Право громадян на екологічно безпечне навколишнє середовище»

16 квітня 2024 року в межах відзначення Всеукраїнського дня довкілля в секторі правової інформації Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського відбувся День інформації «Право громадян на екологічно безпечне навколишнє середовище».

2
У заході взяв участь Юрій Володимирович Дубовий, начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Він представив доповідь про сучасний екологічний стан в Україні та Вінницькій області зокрема, про види відповідальності за завдану навколишньому середовищу шкоду.

1
Також, виступив Мудрак Олександр Васильович, доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», голова Вінницької обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги. Він розповів про напрями екологічної і природоохоронної роботи та особливості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101-Екологія в академії, а також діяльність Вінницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної ліги, яку він очолює.

4

Доповідач презентував свої авторські книги та видання, які вийшли у співавторстві з іншими науковцями, із фондів Бібліотеки.
Учасники заходу щиро подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!! Разом до Перемоги!!!

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи