Вівторок 23 квіт. 2024
Тренінг «Я – сортую» у бібліотеці № 101 Шевченківського району м. Києва
2 травня 2023 року у бібліотеці № 101 Шевченківського району м. Києва відбувся тренінг «Я – сортую» для її наймолодших читачів та їх батьків.
Під час тренінгу експерти ВДС «Екологічна варта» ознайомили дітей та їх батьків з поняттям «роздільного збирання відходів», розповіли про важливість раціонального використання ресурсів, поглибили знання учасників тренінгу щодо шляхів розв’язання проблеми побутових відходів.

3

Учасники тренінгу

Свідоме і бережне ставлення кожної людини до Природи можливе тоді, коли ми маємо високий рівень екологічної культури та екологічних знань. Еколого-просвітницька діяльність є важливим напрямом діяльності бібліотек.

Плакати
Упродовж багатьох років Всеукраїнська екологічна ліга спільно з бібліотеками України проводить інформаційні заходи, тренінги, майстер-класи, спільні дитячі конкурси, презентації для поширення сучасних освітніх екологічних програм та методичних матеріалів, організовувала конкурс разом з мережею бібліотек для юнацтва (детальніше на сайті ВЕЛ: https://www.ecoleague.net/diialnist/spivpratsia/biblioteky ).
Всеукраїнська екологічна ліга дякує бібліотеці № 101 Шевченківського району м. Києва за співпрацю та всім учасникам за активну роботу під час тренінгу та бажання дбати про довкілля!

4

Робота під час тренінгу

1

Передача екологічної літератури та ігор до бібліотеки

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи