Версія для друку
ВЕЛ розпочинає збір коштів на придбання обладнання та термоодягу для ЗСУ
У 2022 році Всеукраїнська екологічна ліга відзначає свій 25-річний ювілей. Сьогодні ВЕЛ – це найбільша природоохоронна громадська організація в Україні. Команда ВЕЛ об’єднує відомих вчених, фахівців, громадських активістів, представників місцевих громад, освітян, журналістів, екологічно дружнього бізнесу.
Найгострішим питанням сьогодення є вплив військової російської агресії, яка спричиняє загибель людей, бомбардування великих міст і маленьких селищ, вже зруйновані сотні освітніх, медичних, наукових установ. Через обстріли промислових підприємств, об’єктів військової та критичної інфраструктури у довкілля потрапляють отруйні хімічні речовини, осідають в ґрунті на десятки років. Зникають або скорочуються деякі види трав, квітів, в тому числі і червонокнижних. Від пожеж вигорають цілі лісові масиви. Експерти та активісти ВЕЛ від початку повномасштабного вторгнення фіксують злочини російських окупантів проти довкілля. Всі обласні організації допомагають переселенцям та займаються волонтерською діяльністю, проводять заходи на підтримку ЗСУ.
Всеукраїнська екологічна ліга відмовляється від проведення святкових заходів до свого ювілею, натомість прийнято рішення про збір коштів на придбання обладнання та термоодягу для Збройних Сил України.
Діймо разом на захист України, її довкілля та майбутнього!
Відправити донат можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/6UHzxPvTso
Звіт про використання коштів дивіться тут: https://www.facebook.com/all.ukrainian.environmental.league
 
ВЕЛ ДЛЯ ЗСУ