Версія для друку
Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

Шановні пані та панове!

23-24 листопада 2021 року планується проведення Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології», який відбудеться у м. Київ ОНЛАЙН на платформі ZOOM.

Ключова тема Форуму 2021 року: Екологічно дружні технологічні рішення для місцевих громад щодо поводження з відходами.

Організатор Форуму: Всеукраїнська екологічна ліга.

Форум проводиться питань за сприяння: Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Партнерські організації: Корпорація «SiGroupConsort. Ltd.», Центр екологічної освіти та інформації.

Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» проводиться вже дев’ять років поспіль (2013-2021 рр.). У 2021 році з огляду на поточну ситуацію навколо масового поширення коронавірусу COVID-19 Форум буде проведений в режимі он-лайн, щоб не створювати загрозу для здоров’я учасників заходу.

Метою Форуму є визначення в Україні проблем та шляхів подолання критичної ситуації у сфері поводження з побутовими та промисловими відходами на регіональному рівні та у місцевих громадах, формування нормативно-правової бази щодо управління відходами, впровадження природоохоронних ініціатив та проєктів, сприяння залученню інвестицій у сферу перероблення відходів, реалізація екологічно дружніх, ресурсо- та енергоефективних технологій, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу, налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва, збереження довкілля, впровадження засад збалансованого (сталого) розвитку в Україні.

До участі у Національному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, міжнародних організацій, науковці, бізнес-структури, які працюють у сфері поводження з відходами, підприємства-виробники техніки та технологічного обладнання перероблення відходів, установи, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони довкілля, природоохоронні громадські організації, ЗМІ.

Форми участі у конференційних заходах:

– усна доповідь (в режимі он-лайн) та публікація матеріалів в збірці матеріалів Форуму;

– публікація матеріалів в збірці матеріалів Форуму;

– участь без доповіді та публікації.

Всі, хто подав заявку на участь у Форумі отримають статус «УЧАСНИК» он-лайн заходу.

За результатами Форуму всі учасники отримають Сертифікат та Збірку матеріалів в електронному вигляді.

Детальну Програму Форуму, з посиланнями на участь у конкретних заходах, отримують лише зареєстровані учасники.

Для контактів та отримання додаткової інформації:

Юлія Свистунова +38 (096) 174 47 93, (099) 055 47 39

(044) 289-31-42

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Маємо надію на Вашу участь та подальшу співпрацю!

Програма заходів