Версія для друку
Конкурс «Люби і знай свій рідний край»

Лого Стежки КиівщиниУ рамках Програми «Київщина заповідна» Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації оголошує конкурс «Люби і знай свій рідний край».

Організатори визначили метою конкурсу: виховання у молодого покоління дбайливого ставлення до природи рідного краю; формування у дітей поваги до культурних та історичних пам’яток; популяризація та збереження цінних природних територій Київської області; активізація творчого потенціалу дітей та молоді; залучення дітей та молоді  до практичної природоохоронної роботи.

Конкурс проходитиме у семи номінаціях:

1. Казка «Як врятувати нашу планету від сміття?».

2. Екологічна стежка.

3. Відеоролик «Як ми допомагаємо зберегти довкілля».

4. Екологічна гра.

5. Оповідання / есе на тему «Моя Київщина».

6. Малюнок на тему: «Мої дії на захист довкілля».

7. Плакат на тему: «Я люблю свій рідний край».

Учасниками конкурсу, який проходитиме на засадах відкритості та прозорості, можуть бути учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти – мешканці Київської області.

У конкурсі можуть приймати участь як окремі учасники, так і колективи у трьох вікових групах: початкова школа, 11-14 років, 15-16 років.

Чекаємо на конкурсні роботи за електронною: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або поштовою: 01015,    м. Київ, вул. Саксаганського, 30-В, офіс 33 адресами до    25 листопада 2020 року.

Обробка персональних даних учасників здійснюватиметься з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних», а захист авторських прав – відповідно до вимог чинного законодавства України.

Всі роботи будуть відзначені, а учасники Конкурсу нагороджені подарунками.

За результатами Конкурсу готується видання «Збірки робіт учасників конкурсу «Люби і знай свій рідний край».

Перебіг Конкурсу та його підсумки висвітлюватимуться у ЗМІ та соціальних мережах.

Якщо Ви зацікавились, телефонуйте: (044) 289-31-42; +38(099)-055-47-39; 096-174-47-93