Версія для друку
Всеукраїнська екологічна ліга проводить опитування з теми «Харчові відходи: відповідальне споживання».

Шановні колеги!

Всеукраїнська екологічна ліга продовжує дослідження теми «Харчові відходи: відповідальне споживання». Економічне зростання і сталий розвиток держави вимагають термінового скорочення антропогенного впливу на довкілля шляхом змін у виробництві та споживанні товарів і ресурсів. Відповідно до Стратегії сталого розвитку України до 2030 року, впровадження нових моделей споживання є ключовим етапом досягнення продовольчої безпеки та ресурсоефективної економіки.

Для ґрунтовного вивчення проблеми харчових відходів Всеукраїнська екологічна ліга проводить соціологічне опитування. Експерти ВЕЛ за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) розробили окремі анкети для споживачів та працівників підприємств харчової галузі, аби отримати інформацію про рівні харчових втрат та відходів, їх кількість, склад, причини та фактори накопичення, а також про заходи, які впроваджуються для запобігання та зменшення масштабів проблеми. Зібрані дані допоможуть визначити пріоритетні заходи щодо зменшення кількості харчових відходів та сформувати рекомендації споживачам, суб’єктам господарювання, уряду, іншим органам влади у сфері поводження із харчовими відходами.

Просимо Вас долучитись до опитування та відповісти на питання анкети, а також залучити Ваших партнерів, які безпосередньо працюють у сферах готельно-ресторанної справи, громадського харчування та роздрібної торгівлі.

Завантажити анкети для заповнення можна за посиланнями:

Анкета для споживачів

Анкета для працівників підприємств харчової галузі

 

Просимо надіслати заповнену анкету до 2 жовтня 2019 року одним із нижчезазначених способів:

- на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

- поштою (вул. Саксаганського, 30-В, офіс 33,м. Київ, 01033);

або:

- пройти анкетування за посиланням на Google Forms.

Електронна анкета для споживачів знаходиться за посиланням: https://forms.gle/1X87Lp3QV6zvVei69

Електронна анкета для працівників підприємств харчової галузі (кафе, громадські їдальні, готельно-ресторанний бізнес, кейтеринговий сервіс, готелі, продуктові магазини) знаходиться за посиланням: https://forms.gle/5bjtD2hT4MfR3Ljg6

Щиро дякуємо за співпрацю!