Версія для друку
Підсумки конкурсу «Пташиний друг»
23 лют. 2017

Підсумки Наша допомога птахам201722 лютого 2017 року Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта» та Всеукраїнська екологічна ліга підвели підсумки та визначили переможців конкурсу «Пташиний друг», який проходив у рамках акції «Наша допомога птахам». Метою акції є виховання дбайливо­го ставлення до природи рідного краю та почуття від­повідальності за збереження довкілля, практична до­помога птахам, ознайомлення з їхнім видовим різноманіттям.

Підсумки Наша допомога птахам2017 1Завдяки заходам у рамках акції «Наша допомога птахам» діти дізнаються про життя пернатих ­друзів не з малюнків та музейних експозицій, а спостерігаючи за ними у природі, турбуючись про них та допомагаючи їм. У конкурсі взяли участь 400 учнів з 37 загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

Підсумки Наша допомога птахам2017 2

Захід пройшов у приміщенні Київського Палацу ді­тей та юнацтва. Діти презентували свої творчі звіти про виконану роботу та відповідали на питання вікто­рини щодо охорони птахів. Необхідно відзначити ви­сокий рівень знань учнів у природоохоронній сфері. Переможці отримали грамоти, та безкоштовні серти­фікати на місячний курс вивчення будь-якого шкіль­ного предмета від навчального центру «Логос».

Підсумки Наша допомога птахам2017 3