П'ятниця 29 бер. 2024

Останні новини

У Красноармійську відбулася акція "Замість ялинки - зимовий букет"
28 груд. 2015

photo 2Новий рік – одне з небагатьох свят, яке люблять і відзначають всі жителі планети. На жаль, є у цього свята і негативна сторона, адже саме передноворічні дні – це час, коли у великій кількості вирубують хвойні дерева. Заготовляються вони для того, щоб через один-два тижні після свят бути викинутими на смітник.

Проте члени Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» впевнені, що новорічний настрій можуть створити оригінально створені новорічні букети. Це так званий передноворічний фітодизайн. 

photo 1Яскравим прикладом можуть слугувати роботи учнів ЗОШ №3 м. Красноармійськ (Донецька область), які були представлені на конкурс «Замість ялинки – зимовий букет!». У конкурсі прийняли участь 20 учнів 1-11 класів. Організатором конкурсу є вчитель біології, координатор РО ВДС «Екологічна варта» Корнієнко Ліана.

photo 5Юні природоохоронці не на словах, а на практиці показали якими чудовими, яскравими і феєричними можуть бути новорічні композиції.

photo 3Звичайно, неможливо переоцінити роль таких природоохоронних конкурсів та акцій, адже саме з їх допомогою можна ефективно формувати екологічну культуру та світогляд підростаючого покоління.

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи