Версія для друку
Прес-конференція до Міжнародного дня охорони навколишнього середовища у Харкові
05 черв. 2015

harkiv 04.06.154 червня 2015 року Харківська обласна організація (ХОО) Всеукраїнської екологічної ліги провела прес-конференцію, присвячену Міжнародному дню охорони навколишнього середовища для ЗМІ Харківської області. На прес-конференції були обговорені питання здійснення природоохоронної політики у Харківській області та виконання комплексної програми охорони навколишнього природного середовища в Харківській області на 2009-2013 роки та на перспективу до 2020 року.

Журналістам, які були присутні, була надана можливість ознайомитись з поручнями в галузі охорони довкілля, які залишаються поза увагою органів влади, на які неодноразово звертали увагу представники ХОО ВЕЛ.

Також були оприлюднені заяви ХОО ВЕЛ щодо невиконання компанією «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс (ІV) Б.В.» Угоди про розподіл вуглеводнів, щодо екологічних проблем курорту «Березівські мінеральні води», щодо незаконності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації про призначення Тимчука А.О. на посаду директора департаменту екології та природних ресурсів ХОДА.

Активну участь у обговорені взяли представники газет «Аналітик-ua», «Губернія» та Харківської обласної державної телерадіокомпанії.

Заява Харківської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги щодо невиконання компанією «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс (ІV) Б.В.» Угоди про розподіл вуглеводнів

Заява

Заява Харківської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги щодо незаконності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації про призначення Тимчука А. О. на посаду директора департаменту екології та природних ресурсів ХОДА