П'ятниця 29 бер. 2024
Круглий стіл, присвячений природоохоронній кампанії «Батарейкам-утилізація!»
28 лист. 2014

25 листопада 2014 року у м. Кам’янець-Подільський (Хмельницька область) відбувся круглий стіл, присвячений природоохоронній кампанії Всеукраїнської екологічної ліги «Батарейкам – утилізація!».

Засідання круглого столу відбулося в приміщенні Кам’янець-Подільської міської ради.

Фахівці Всеукраїнської екологічної ліги розповіли про кампанію «Батарейкам – утилізація!», а також про загрозу хімічних елементів живлення для довкілля та здоров’я людей, яка виникає при їхній неправильній утилізації.

CezJyWMEiv4

Працівники Кам'янець-Подільського ЖКГ

Представники Всеукраїнської екологічної ліги вручили міському голові Кам’янець-Подільської міської ради та Кам'янець-Подільському еколого-натуралістичному центру учнівської молоді екземпляри трьохтомної Екологічної енциклопедії.

Подільський державний аграрно-технічний університет та Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка отримали контейнери для збору відпрацьованих батарейок.

Під час проведення даного круглого столу було вручено грамоти та подяки за вагомий внесок у формуванні екологічної культури, забезпечення екологічної безпеки м. Кам’янця-Подільського та підтримку природоохоронної кампанії Всеукраїнської екологічної ліги «Батарейкам – утилізація!».

ayxplLfjcuc

Студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка

Грамоту отримав:

Сімашкевич Михайло Євстафійович – міський голова Кам’янець-Подільської міської ради.

Подяки отримали:

Бабій Сергій Віталійович – заступник міського голови Кам’янець-Подільської міської ради.

Крилов Юрій Володимирович – начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради.

Вавринчук Сергій Михайлович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації.

Татаріна Наталія Миколаївна – головний спеціаліст з питань екології, раціонального природокористування та охорони навколишнього природного середовища управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради.

Всього в м. Кам’янець-Подільський було зібрано та відправлено на утилізацію 178 кг використаних батарейок.

Всеукраїнська екологічна ліга була нагороджена Подякою виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради за вагомий внесок в підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян.

wVzPbxBcUuU

Виступ учнів Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи на підтримку кампанії "Батарейкам - утилізація!"

Програма круглого столу

Детальніше про кампанію "Батарейкам - утилізація!" дивіться тут 

 

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи