Версія для друку
Відвідування підприємств з переробки відходів
07 лист. 2014

   В рамках Національного форуму «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології», який відбувся 4-5 листопада 2014 року у Києві було заплановано відвідування учасниками двох підприємств з утилізації відходів: "ТАРКОМ ЕКОСЕРВІС" та "Waste Management Systems". 

teretoryТериторія підприємства з утилізації небезпечних відходів ТАРКОМ ЕКОСЕРВІС

  "ТАРКОМ ЕКОСЕРВІС" спеціалізується на утилізації небезпечних відходів: медичних, промислових, органічних відходів та неякісної продукції. Утилізація небезпечних відходів проводиться методом високотемпературного спалювання в печі спеціальної конструкції, з допалюванням та хімічним очищенням газів, що утворюються. Дана технологія рекомендована до використання в Європі як найкраща технологія термічної утилізації небезпечних відходів і відповідає Директиві Європейського Союзу 2000/76, яка жорстко регламентує технологію спалювання небезпечних відходів.

obladnannya

Сміттєспалювальне обладнання

  Учасники екскурсії мали змогу ознайомитися з виробничим процесом, подивитися на обладнання та розпитати директора підприємства Федоренко Євгенія про особливості утилізації небезпечних відходів. 

vidhody1

Відходи (просочена креозотом деревина)

  Компанія "Waste Management Systems" займається збиранням, сортуванням та переробкою твердих побутових відходів. zavod   Однією з запропонованих інновацій компанії є збирання відходів у підземні контейнери, третина яких закопана під землею. Така система забезпечує економію місця та покращує санітарно-гігєнічні умови зберігання сміття.

konteynerПідземний контейнер для збирання побутових відходів