Версія для друку
ДіКапріо збирає гроші на порятунок дикої природи
25 лип. 2014

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо зібрав понад 25 мільйонів доларів для захисту навколишнього середовища та зникаючих видів тварин.

Таку суму пожертвувань зірка отримав від небайдужих, які прийшли на відкриття "Leonardo DiCaprio Foundation", повідомляє "People".

З нагоди відкриття власного фонду Лео організував вечірку на французькому курорті Сен-Тропе, квитки на яку коштували від 7500 до 130 000 доларів.

На благодійний захід прийшли Селена Гомес, Боно, Джаред Лето, Маріон Котіяр, зірка "Династії" Джоан Колінз та багато інших.

"Ще ніколи, з часів динозаврів, більшість видів рослин і тварин не зникали так швидко... Ми повинні докласти усіх зусиль, аби захистити багате біорізноманіття", - закликав 38-річний ДіКапріо, який був присутній на вечірці із моделлю Тоні Гарн.

Аби багатіям було легше розставатися з грошима актор влаштував ще й аукціон, на якому були представлені роботи Деміена Хьорста та Пабло Пікассо, мотоцикл "Harley Davidson", а також гітара, що належала учаснику групи "U2" Боно.

Окрім цього усі бажаючі могли придбати собі дві "додаткові" ролі в одному з майбутніх фільмів за участю ДіКапріо. За цей лот заплатили трохи більше 3 мільйонів доларів.

Як відомо зірка "Великого Гетсбі" вже давно збирає гроші на порятунок тварин та природи.

Більше на сайті "Українська правда"