Четвер 28 бер. 2024
Семінар «Використання сучасних освітніх мультимедійих продуктів «зелений пакет» та «крок за кроком» у контексті реалізації ідей збалансованого розвитку» для представників об’єднаних територіальних громад, освітніх установ (18 травня 2018 р., (с. Вигр

imgonline com ua Compressed E0nmjNvXd1NcCdYВсеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта організувала та провела семінар «Використання сучасних освітніх мультимедійих продуктів «Зелений пакет» та «Крок за кроком» у контексті реалізації ідей збалансованого розвитку» для представників об’єднаних територіальних громад, освітніх установ у приміщенні Центру кращих практик збалансованого розвитку в Україні (с. Виграїв, Корсунь-Шевченківський район, Черкаська область).

Захід відбувся 18 травня 2018 р. у рамках проекту «Енергія природи».

imgonline com ua Compressed S7FXY7jYA1Wa7VГрантовий проект «Енергія природи» впроваджується в рамках Проекту ПРООН-ГЕФ «Усунення перепон для залучення інвестицій у підвищення енергоефективності громадських будівель у малих і середніх містах України на основі моделі ЕСКО» та адмініструється Програмою малих грантів ПРООН-ГЕФ.

Під час заходу 30 учасників ознайомились із можливостями використання сучасних освітніх мультимедійих продуктів «Зелений пакет» та «Крок за кроком» у загальноосвітніх навчальних закладах.

Мультимедійний посібник "Крок за кроком" для України розроблений задля підвищення громадської обізнаності зі сталим способом життя, екологічними правами громадян та змінами, які люди можуть робити у своєму щоденному житті для того, щоб сприяти більш сталому розвитку українського суспільства. Його основними цільовими групами є члени організацій громадянського суспільства, освітяни, студенти та прості родини небайдужих людей.

imgonline com ua Compressed Zinf7bYmUvaМатеріали посібника «Крок за кроком»:

- віртуальний тур по різним місцям, які люди зазвичай відвідують протягом щоденної діяльності;

- серію з 48 інформаційних листків, які можуть використовуватися у освітній та груповій діяльності;

- енциклопедію з інформацією про 292 види, які є звичними для Центральної Європи та України зокрема;

- оновлену версію мультимедійного освітнього посібника «Зелений пакет», у якому наведена інформація по 22 темам, що стосуються захисту довкілля та сталого розвитку (Цей продукт є покращеною версією «Зеленого пакету», який розроблявся Регіональним екологічним центром для Центральної та Східної Європи (РЕЦ) та Організацією з безпеки і співробітництва в Європі в Україні (ОБСЄ в Україні) у 2011 році й до сьогодні широко використовується в освітніх закладах України).

Програма семінару

 

Для контактів:

Центр кращих практик збалансованого розвитку в Україні,

+38044-251-13-32

+38095-161-38-35

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.