Версія для друку
Екологічна література для Донецької обласної бібліотеки для дітей

Бібліотека Донец обл1Всеукраїнська екологічна ліга проводить постійну роботу щодо інформування про стан довкілля, зокрема активно співпрацює з бібліотеками, поповнює їх фонди літературою природоохоронного спрямування.

Чергова така акція відбулася у Маріуполі (Донецька обл.). Голова Київської міської організації ВЕЛ, кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Національного авіаційного університету, Білик Тетяна Іванівна передала Донецькій обласній бібліотеці для дітей комплект видань з питань захисту довкілля, екологічної безпеки , поводження з відходами, впровадження в Україні європейських директив.

Бібліотека Донец обл2Директор бібліотеки, Василенко Юлія Станіславівна, подякувала за допомогу у методичному і змістовному забезпеченні екологічного напрямку роботи з дітьми та молоддю і висловила побажання про подальшу співпрацю. І для цього є всі можливості. Колектив бібліотеки – це спільнота однодумців, ентузіастів у вихованні майбутніх громадян України, які люблять свій рідний край, свою країну.

Під час зустрічі було обговорено можливість створення на базі бібліотеки осередку ВЕЛ і залучення до еколого-просвітницької роботи широкого кола педагогів, науковців, небайдужих активних мешканців міста Маріуполя, яке внаслідок багаторічного недбалого ставлення до природи керівників металургійної галузі сьогодні потерпає від численних екологічних проблем.