Версія для друку
Всеукраїнській дитячій спілці «Екологічна варта» – 20 років!

a

Шановні друзі!

Два десятиліття плідної цікавої роботи промайнули як одна мить. Тисячі допитливих дітлахів, величезна кількість втілених і життя проектів – все це «Екологічна варта», яка і сьогодні збирає всіх небайдужих до екологічних проблем під своїм гучним гаслом: «Станьмо на варті власного майбутнього!».Рисунок1

Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта» – громадська організація, яка об’єднує дітей, підлітків, молодь, що опікується проблемами довкілля.

У своїй діяльності Спілка керується принципами гуманізму, відкритості, добровільності, творчої ініціативи та активності.

1

Діти та молодь, які свідомо беруть участь у розв’язанні екологічних проблем і створюють проекти, спрямовані на поліпшення екологічної ситуації рідного краю, є справжніми патріотами своєї Батьківщини. Питання охорони та збереження довкілля сьогодні є дуже актуальними, тому підготовка лідерів у цій сфері є вкрай необхідною для суспільства.

P1010072Запрошуємо взяти участь у святкуванні, яке відбудеться 14 вересня 2019 року в Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка НАН України – справжньому осередку збереження біорізноманіття. Ми збираємо під одним дахом юних захисників природи і тих, хто стояв біля витоків нашої організації.

Місце проведення: Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка НАН України.

Початок заходів – 10.00.

Давай повернемо Землі всі веселкові кольори!

1 22

 

Програма