Четвер 28 бер. 2024
Всеукраїнська екологічна ліга вітає природоохоронців – членів ВЕЛ із 22-ю річницею організації!

Всеукраїнська екологічна ліга вітає природоохоронців – членів ВЕЛ із 22-ю річницею організації!


Ми цінуємо наших активістів, які намагаються зберегти заповідні ділянки, ліси, степи, річки й гори мальовничої України для нас і майбутніх поколінь!
Дякуємо усім партнерам, які підтримують нашу організацію, сприяють її розвитку та роблять внесок у справу захисту довкілля!

Всеукраїнська екологічна ліга об’єднала в своїх лавах громадських діячів, науковців, освітян, представників органів місцевого самоврядування, депутатів від Верховної до селищних Рад, студентську молодь, громадян з активною життєвою позицією.


Мета діяльності ВЕЛ – радикальне поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування нового природоохоронного світогляду, забезпечення екологічних прав громадян, впровадження в Україні засад збалансованого (сталого) розвитку.
Основними завданнями Ліги є здійснення діяльності, яка сприятиме посиленню інтеграції екологічної складової в усі сектори суспільного життя та економіки; розширення участі громадськості у формуванні та реалізації національної екологічної політики, удосконалення природоохоронного законодавства; вплив на формування місцевих планів, програм розвитку для поліпшення екологічної ситуації, відтворення довкілля; організація громадського екологічного моніторингу за станом довкілля; припинення діяльності, яка загрожує екологічній безпеці, біологічному різноманіттю, здоров'ю громадян України.


Послідовність у роботі, ґрунтовне дослідження проблем та практичні дії щодо їх розв'язання, використання нестандартних підходів у роботі, конкретні справи для збереження природи об’єднують членів Всеукраїнської екологічної ліги – науковців, фахівців з питань екологічної безпеки, представників місцевих громад, депутатів різних рівнів, журналістів, освітян, студентів.

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи