Версія для друку
Семінар «Реалізація освітньо-виховних програм у інформаційно-просвітницькому центрі «Екологічна варта»: літо 2018 року»

imgonline com ua Compressed YBwP5yEzr3Idnp75Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта організувала та провела семінар «Реалізація освітньо-виховних програм у Інформаційно-просвітницькому центрі «Екологічна варта»: літо 2018 року» у приміщенні Центру кращих практик збалансованого розвитку в Україні (с. Виграїв, Корсунь-Шевченківський район, Черкаська область).

Захід відбувся 25 квітня 2018 р. у рамках проекту «Енергія природи».

imgonline com ua Compressed Q2S5Y8rNsx1MjZdRГрантовий проект «Енергія природи» впроваджується в рамках Проекту ПРООН-ГЕФ «Усунення перепон для залучення інвестицій у підвищення енергоефективності громадських будівель у малих і середніх містах України на основі моделі ЕСКО» та адмініструється Програмою малих грантів ПРООН-ГЕФ.

imgonline com ua Compressed 7dP94iRj2RWQ7bПід час заходу 26 учасників (студенти та викладачі Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу ім. Т. Г. Шевченка, педагоги  Корсунь-Шевченківського районного Центру дитячої та юнацької творчості) ознайомились із темами, важливими для подальшої популяризації знань про збалансований розвиток. Для студентів були висвітлені теми «Побутові відходи: життя без сміття», «Акції та заходи: як бути дружніми до довкілля», «Популяризація знань про збалансований розвиток: акції та заходи».

imgonline com ua Compressed F9eGxuuAG7E8dHrxСтуденти та педагоги взяли участь у ділових іграх, під час яких ознайомились із енергоефективними технологіями та заходами, які є  у Центрі (сонячна батарея, твердопаливний котел, енергоефективне освітлення, енергоефективні вікна тощо), навчились будувати робочі стосунки у дитячому та педагогічному колективі, дізнались про освітньо-виховні програми «Екологічними стежками рідної України», «Шевченківський край», «Школа у природі», які реалізує Інформаційно-просвітницький центр «Екологічна варта».imgonline com ua Compressed 8rkmXuxQlBKgn

Програма семінару

 

Для контактів:

Центр кращих практик збалансованого розвитку в Україні,

+38044-251-13-32

+38095-161-38-35

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.