Версія для друку
15 грудня 2017 року відбудуться урочисті заходи, присвячені 20-річчю Всеукраїнської екологічної ліги
15 груд. 2017

 Banner ii15 грудня 2017 року  Всеукраїнська екологічна ліга відзначає двадцять років з дня заснування. За ці роки ВЕЛ стала потужною, впливовою, визнаною громадською організацією з розгалуженою структурою. Ліга об’єднала в своїх лавах учених громадських діячів, депутатів від Верховної до селищних Рад, представників органів місцевого самоврядування, освітян, студентську молодь, громадян з активною життєвою позицією. 

Мета діяльності ВЕЛ – радикальне поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування нового природоохоронного світогляду, забезпечення екологічних прав громадян, впровадження в Україні засад збалансованого (сталого) розвитку.

Основними завданнями Ліги є здійснення діяльності, яка сприятиме посиленню інтеграції екологічної складової в усі сектори суспільного життя та економіки; розширення участі громадськості у формуванні та реалізації національної екологічної політики, удосконалення природоохоронного законодавства; вплив на формування місцевих планів, програм розвитку для поліпшення екологічної ситуації, відтворення довкілля; організація громадського екологічного моніторингу за станом довкілля; припинення діяльності, яка загрожує екологічній безпеці, біологічному різноманіттю, здоров'ю громадян України.

Послідовність у роботі, ґрунтовне дослідження проблем та практичні дії щодо їх розв'язання, використання нестандартних підходів у роботі, конкретні справи для збереження природи об’єднують членів Всеукраїнської екологічної ліги – науковців, фахівців з питань екологічної безпеки, представників місцевих громад, депутатів різних рівнів, журналістів, освітян, студентів.

На святкування 20-річчя Всеукраїнської екологічної ліги запрошені члени ВЕЛ, прихильники, партнери, друзі нашої організації, всі ті, хто своєю невтомною працею сприяє захисту й збереженню довкілля.

Місце проведення святкових заходів:

Великий конференц-зал НАН України, вул. Володимирська, 55.

Дата проведення: 15 грудня 2017 року

Початок: 11.30

Закінчення: 16.00

Акредитація ЗМІ є обов’язковою.

Прес-служба Всеукраїнської екологічної ліги

099 055 47 39, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">vel@ecoleague.net