Версія для друку
Всеукраїнська екологічна ліга вітає зі святом весни!
04 бер. 2016

Шановні колежанки та подруги!

Всеукраїнська екологічна ліга вітає Вас зі святом весни і бажає сонячного настрою, щастя, любові, миру та добробуту! Ще у прадавніх українських віруваннях Жінка символізувала Природу й відтворення. Саме вона захищала домашнє вогнище, сім’ю та довкілля. Жінка-берегиня поєднала в собі силу, відважність, ніжність та доброту. Саме на жіночих тендітних плечах тримається не лише сімейний добробут, а й збереження природного багатства для наступних поколінь.

Жінка – споконвічне натхнення поетів і музикантів, джерело енергії та таємниця багатьох мрій та сподівань. Крізь роки й випробування жінки несуть доброту, ніжність і милосердя. Багато з них поєднують обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності й показують у нинішній непростій ситуації зразки виваженості, терпіння та відповідальності.

Незважаючи на всі труднощі та негаразди, які зараз спіткали нашу державу, жінки залишаються небайдужими до всього, що відбувається в Україні, прагнуть бути почутими і тому об’єднуються в громадські організації. Щира Вам подяка!

Бажаємо Вам сімейного тепла, добра, домашнього затишку, міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів у роботі та віри в прекрасне майбутнє!