Четвер 28 бер. 2024
Відбулася IV міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективний університет»
24 лист. 2015

IMG 379820 листопада 2015 року в приміщенні Київського національного університету технологій та дизайну відбулася IV міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективний університет». Протягом заходу учасники розглянули ряд питань, які стосувалися енергоефективності та енергозбереження як чинників інноваційного розвитку сучасного університету.

В рамках конференції було проведено презентацію робіт студентів-фіналістів конкурсу плакатів на тему «Збережи energy». Роботи конкурсу вразили присутніх креативністю, неординарністю та новим підходом до питання заощадження енергії.

IMG 3808Крім цього для учасників заходу були проведені тренінги з енергозбереження. Координатор освітньо-виховного напрямку Всеукраїнської екологічної ліги Наталія Данилюк розповіла як звичайне сміття можна перетворити на цінний енергетичний ресурс і яким чином такі технології можна запровадити в Україні. Вона наголосила на тому, що запровадження «зелених» технологій можливе лише за умов формування екоцентричного світогляду та підвищення рівня екологічної культури суспільства.

Прес-реліз Конференції

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи