П'ятниця 19 квіт. 2024
Національний форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»
09 вер. 2014

Шановні друзі та колеги!

Всеукраїнська екологічна ліга сумісно з Центром муніципальних технологій та компанією Медіа ДАК організовує Національний Форум «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології».

Метою Форуму є сприяння залученню інвестицій та інновацій, реалізація екологічно дружніх, ресурсо- та енергоефективних технологій, розроблення рекомендацій для комплексного розв’язання муніципальних і регіональних проблем у сфері поводження з відходами, сприяння співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу, формування нормативно-правової бази у сфері поводження з відходами налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва, збереження довкілля, впровадження засад збалансованого розвитку в Україні.

До участі уНаціональному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науковці, бізнес-структури, які працюють у сфері поводження з відходами, підприємства-виробники техніки та технологічного обладнання для збирання, транспортування, зберігання та переробки відходів, установи, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища, природоохоронні громадські організації, ЗМІ.

Форум відбудеться 4-7 листопада 2014 року в приміщенні Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15).

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.vidhody.org.ua та за посиланнями нижче:

Інформаційне повідомлення

Реєстраційна форма

Вимоги до оформлення доповіді

В розділі "Новини":

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи