П'ятниця 29 бер. 2024

Останні новини

Науково-практична конференція «Збереження біологічного та ландшафтного різноманіття як складова екологічного та патріотичного виховання населення України»

7 –8 липня 2016 року в м. Святогірськ (Донецька область) відбудеться науково-практична конференція «Збереження біологічного та ландшафтного різноманіття як складова екологічного та патріотичного виховання населення України».

Організатори: Національний природний парк «Святі Гори», Всеукраїнська екологічна ліга.

Конференція проводиться за сприяння: Міністерства екології та природних ресурсів України, Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Національної екологічної ради України.

Метою конференції є сприяння збереженню природної, історичної та культурної спадщини як передумови формування національної свідомості, відновлення та охорони біорізноманіття й визначення пріоритетних напрямів розбудови національної та регіональних екомереж.

До участі у конференції запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування,керівники об’єктів природно-заповідного фонду України, науковці, громадські організації, ЗМІ.

Учасники конференції «Збереження біологічного та ландшафтного різноманіття як складова екологічного та патріотичного виховання населення України» планують обговорити наступні питання:

- пріоритетні завдання збереження біорізноманіття у контексті розбудови регіональних та локальних екомереж;

- шляхи підвищення якості та ефективності управління природно-заповідним фондом;

- основні підходи до розроблення еколого-культурних та історичних маршрутів на території об’єктів ПЗФ;

-досвід та проблеми встановлення й відновлення меж природоохоронних територій;

-співпраця об’єктів ПЗФ з місцевими громадами, освітніми установами та громадськими організаціями

Для участі у конференції необхідно надіслати заповнену заявку (бланк додається) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
до 24 червня 2016 р.

Просимо поінформувати про можливість Вашої участі у заході.

Контактна особа: Ганна Віштак, телефони (044) 251-13-32, (099)-0554739, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Заявка

Громадська приймальня

Актуально!

Снимок

 

Вплив воєнних дій на довкілля

 

 

Інфографіка

Біорізноманіття

Відходи